sterretjes-2

HEIDA VERTAALSYSTEMEN
UW BETROUWBARE PARTNER IN DRAADLOOS COMMUNICEREN

Bent u op zoek naar goede apparatuur voor het coachen van leerkrachten? Dan heeft Heida Vertaalsystemen de perfecte oplossing voor u!

Binnen het onderwijs komt het steeds vaker voor dat docenten gecoacht worden door middel van het gebruik van een draadloos oortje. Feedback geven was tot voor kort heel gebruikelijk na een les, maar tegenwoordig zien we steeds vaker dat een coach in de les zit en de feedback direct aan de docent doorgeeft.
Het oortje, of het draadloze communiceren, is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zo wordt de draadloze communicatie gebruikt in winkels, de beveiliging, cateringbedrijven, conferentiecentra en op diverse andere plekken. Ook in de begeleiding van (beginnende) docenten is deze vorm van communicatie steeds meer in opkomst, maar de kosten van dergelijke vormen van begeleiding zijn vaak erg hoog.
Heida Vertaalsystemen heeft een oplossing gevonden om deze kosten omlaag te brengen. Wij bieden een eenvoudig, maar professioneel zend- en ontvang systeem, waarbij de gecoachte persoon individueel een ontvanger krijgt en de zender wordt gebruikt door de coach.

Gebruik.
De werking van het systeem is erg simpel. De zender van het systeem heeft een microfoon, maar kan ook aan een geluidsbron worden gekoppeld. De ontvanger van het systeem kan vervolgens door de gecoachte persoon worden aangezet en deze hoort het geluid direct in zijn of haar koptelefoon.

Uitbereidingen.
Het systeem is nagenoeg oneindig uit te breiden met ontvangers en er kunnen tot 20 verschillende zenders in een klein gebied opereren.

Prijzen.
Het systeem is zeer goed betaalbaar. Zo is het systeem van een zender, een ontvanger (inclusief koptelefoon, microfoon en oortje) in een handig tasje al beschikbaar voor €299.
Door deze lage prijs is het systeem een goede, betaalbare en betrouwbare oplossing voor uw coachingsdoeleinden!
Bij leerlingen met leerlinggebonden financiering ('een Rugzakje') is het mogelijk de kosten (deels) uit de Rugzak-gelden te betalen.

Meer informatie.
Wanneer u contact opneemt met Heida Vertaalsystemen, dan nemen wij graag de mogelijkheden van het systeem met u door. Vanzelfsprekend kunt u ons een mail sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons telefonisch bereiken via: 06-19876513.